«Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Καρυστινός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 09:26 «Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Καρυστινός

Ο τελευταίος δήμαρχος Ληλαντίων…

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε την Κυριακή 4 Ιουνίου από τη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο τελευταίος δήμαρχος Ληλαντίων και δικηγόρος Χρήστος Καρυστινός.

Υπήρξε από τους πιο αγαπητούς Αυτοδιοικητικούς στο νησί που ξεχώρισε με την πολυσχιδή προσωπικότητά του, ενώ εκλέχθηκε και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια Βάνα Τσιγκουρλά και είχαν αποκτήσει μία κόρη.

Οι φίλοι και γνωστοί του τον αποχαιρετούν στα social media μην μπορώντας να πιστέψουν τη δυσάρεστη είδηση, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που είχε κερδίσει ασχολούμενος με τα κοινά και τη δικηγορία.

Η κηδεία του Χρήστου Καρυστινού θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, στον τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, της κοινότητας Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι), του Δήμου Χαλκιδέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση