Βοιωτία: Πρόταση γάμου σε φιέστα ανόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 20:56 Βοιωτία: Πρόταση γάμου σε φιέστα ανόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλή συγκίνηση στους πανηγυρισμούς της ανόδου της ιστορικής ομάδας του Ορχομενού…

Τελικά το είπε το ΝΑΙ το κορίτσι του αρχηγού Πάνου Χαρίση, η Μαρία, στην πρόταση γάμου που της έκανε στη γιορτή κατάκτησης του τίτλου από την ΑΕΟ το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023.

Το πανό με το ερώτημα "θα με παντρευτείς;" ξετυλίχτηκε, ο Πάνος γονάτισε μπροστά στην καλή του, την ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί εν μέσω επιδοκιμασιών από τους συμπαίκτες του και μετά την καταφατική απάντηση το δαχτυλίδι πέρασε στο δάχτυλο της Μαρίας.

Πριν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να σηκώσει την... κούπα, ο αρχηγός δεν αποφάσιζε να κάνει το βήμα. Όμως τώρα όλα πήγαν όπως τα υπολόγισαν και η πρόταση έγινε στο γήπεδο με τα σχετικά χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές συμπαικτών, προέδρου και ΔΣ, προπονητή και φιλάθλων.

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Πηγή: asopichos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση