Εκδήλωση αύριο για τα 30 χρόνια του Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 10:41 Εκδήλωση αύριο για τα 30 χρόνια του Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας

Στο Ξενοδοχείο «Σαμαράς»…

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση με έδρα τη Λαμία, Όμιλος Φίλων του Δάσους, συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και δράσης για την προστασία του φυσικού  περιβάλλοντος και διοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 8.00 μμ, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Αντιπεριφέρεια Π.Ε Φθιώτιδας και του  Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε, στο Ξενοδοχείο  ΣΑΜΑΡΑΣ.

Θα παρουσιαστεί το έργο και οι δράσεις του Ομίλου, όπως αυτές αποτυπώθηκαν όλα  αυτά τα χρόνια στην εφημερίδα «ΔΡΥΑΔΑ», υλικό που τυπώθηκε σε ένα δίτομο  έντυπο και θα παραδοθεί στους αρμόδιους φορείς αλλά και στις σχολικές μονάδες  που πραγματοποιούν περιβαλλοντικά προγράμματα, για να εμπλουτίσει την  βιβλιοθήκη και τις γνώσεις των ενδιαφερομένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση