Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 7 Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 08:25 Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 7 Ιουνίου

Από νωρίς το πρωί…

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών, σύμφωνα με τη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Αταλάντης).

Συγκεκριμένα,από τις 06:30’ έως τις 07:00’ στις περιοχές περιμετρικά των Καμένων Βούρλων (Καρυά, Ασπρονέρι, Άγιος Κωνσταντίνος, ‘Αγναντη, Νέα Άγναντη, Λογγός, Nutria).

Επίσης από 08:00’ έως 11:00’στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου.

Και τέλος από τις 08:00’ έως τις 15:00’ στις περιοχές από τον κόμβο των Λιβανατών προς Σκάλα Αταλάντης σε 300 μέτρα για 500 μέτρα τα σπίτια που βρίσκονται κατά μήκος του παραδρόμου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση