Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 16:34 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ανθήλη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανθήλης με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή της Ανθήλης (207ο χλμ), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύο φάσεων:

Φάση 1: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 208,5οχλμ ως το 206,6οχλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.

Φάση 2: Με την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης φάσης, θα υλοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας από το 208,5οχλμ ως το 206,6οχλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Ταυτόχρονα, και για τις δύο φάσεις, θα αποκλειστεί και ο χώρος στάθμευσης στο 208,3οχλμ στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρώνονται νωρίτερα θα γίνεται και άρση των ρυθμίσεων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση