Τέλος καλό για τον 59χρονο που αγνοούνταν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 23:23 Τέλος καλό για τον 59χρονο που αγνοούνταν

Εντοπίστηκε και ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της…

Καλά στην υγεία του εντοπίστηκε από πολίτη στην Αγριά, ο Γκαρίπ Μεμέτ, 59 ετών που είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν στο Βόλο.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση που έφτασε στο σημείο και φρόντισε για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου για προληπτικές εξετάσεις.

Κατάγεται από την Βόρειο Ελλάδα και είχε έρθει στον Βόλο, αλλά από κει και πέρα δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής στους δικούς του. Για την εύρεσή του σήμερα εκδόθηκε missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αίσιο τέλος είχαν και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό ηλικιωμένης από τη συνοικία Καραγάτς, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε επίσης σήμερα στην αστυνομία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στα Πλατανίδια σε καλή κατάσταση κι επέστρεψε στην ασφάλεια του σπιτιού της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση