Πυρκαγιά σε επαγγελματικό σκάφος που ήταν προσδεμένο σε αλιευτικό καταφύγιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 00:51 Πυρκαγιά σε επαγγελματικό σκάφος που ήταν προσδεμένο σε αλιευτικό καταφύγιο (φωτογραφία αρχείου)

Την έσβησε εγκαίρως λουόμενη που την αντιλήφθηκε…

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/6) σε επαγγελματικό - αλιευτικό σκάφος «Κωνσταντίνος» που βρισκόταν δεμένο εντός του αλιευτικού καταφυγίου «Παναγίτσας» στην περιοχή δροσιά στο βόρειο Ευβοϊκό.

Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στο κατάστρωμα του σκάφους, η οποία και κατασβήστηκε από λουόμενη που βρισκόταν στη ν παραλία.

Στο σημείο ωστόσο έφτασε τόσο πυροσβεστικό όχημα από την Π.Υ. Χαλκίδας, όσο και περιπολικό όχημα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” μέχρι προσκόμισης βεβαίωσης αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν υφίσταται κίνδυνος βύθισης του σκάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση