Τελευταίες διακοπές στην Ελλάδα για 68χρονο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 09:33 Τελευταίες διακοπές στην Ελλάδα για 68χρονο

Είχε έρθει με την οικογένειά του στο Πήλιο…

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της Τρίτης (6/6), από την παραλία “Καλαμάκι” της Προπάν στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, 68χρονος Βούλγαρος.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και είχε μεταβεί στην παραλία με την οικογένειά του για μπάνιο, που έμελλε να είναι το τελευταίο του.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Αργαλαστή, με τους διασώστες να προσπαθούν να τον επαναφέρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση