Καρπενήσι: Ορκίστηκαν οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 09:50 Καρπενήσι: Ορκίστηκαν οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 1 Ιουνίου, η ορκωμοσία 22 μόνιμων υπαλλήλων του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" που εντάσσονται πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Καρπενησίου.

Την τελετή της ορκωμοσίας έκανε ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ενώ παρόντες ήταν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια και διεκδικήσεις των υπαλλήλων και των σωματείων τους, την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ η κεντρική κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα του κοινωνικού αυτού προγράμματος στους Δήμους όλης της χώρας, προέβη στην απόφαση μονιμοποίησης τους.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου ευχήθηκε καλή αρχή, συνεργασία και παραγωγικό έργο σημειώνοντας πως για τους Δήμους το πρόγραμμα αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς της κοινωνικής πολιτικής τους αφού βρίσκεται δίπλα στους δημότες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και χρήζουν στήριξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση