Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε εισιτήρια για το "Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:25 Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε εισιτήρια για το "Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων"

«Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων», «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν» και «Ο Μπαμπούλας» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στο Cinepolis Γαλαξίας αυτή την εβδομάδα προβάλλεται στην Αίθουσα 1, το «Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων», η πολυαναμενόμενη επιστροφή των θρυλικών ρομπότ που μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals - ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη.

Στην Αίθουσα 2 το νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν» και το θρίλερ «Ο Μπαμπούλας» του Ρομπ Σάβατζ.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Transformers: Rise Of The Beasts».

Οι προβολές των «Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων», «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν» και «Ο Μπαμπούλας» ξεκινούν από την Πέμπτη (8/6)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων»

Περίληψη
Επιστρέφοντας στη δράση και στο παγκόσμιο φαινόμενο που έχει κατακτήσει το κοινό, η ταινία TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals – ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ
Ηθοποιοί: Άντονι Ράμος, Ντομινίκ Φίσμπακ, Πίτερ Κάλεν, Ρον Πέρλμαν, Μισέλ Γιο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν»

Περίληψη
Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Ιοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς, Τζάστιν Κ. Τόμσον
Ηθοποιοί (φωνές): Σαμάικ Μουρ, Χέιλι Στάινφελντ, Τζέικ Μ. Τζόνσον, Ίσα Ρέι, Ντάνιελ Καλούγια, Τζέισον Σουόρτσμαν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Λόρεν Βέλεζ, Γκρέτα Λι, Ρέιτσελ Ντρατς, Γιόρμα Τακόνε, Σέι Γουίγκαμ, Όσκαρ Άιζακ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ο Μπαμπούλας»

Περίληψη
Μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, η Sadie Harper και η μικρότερη αδελφή της Sawyer, είναι συντετριμμένες. Ο ψυχολόγος πατέρας τους, Will, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον δικό του πόνο, με αποτέλεσμα να είναι απών από τις ζωές των κοριτσιών. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Σάβατζ
Ηθοποιοί: Κρις Μεσίνα, Σόφι Θάτσερ, Βίβιεν Λάιρα Μπλέρ, Μαρίν Άιρλαντ, Μάντισον Χου, Λιζαγκάι Χάμιλτον, Νταν Κοέν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων» στις 19:00 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνό-Σύμπαν» στις 18.30 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)
  • «Ο Μπαμπούλας» στις 22.00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση