Έσκασε το λάστιχο κι άρπαξε φωτιά αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 18:43 Έσκασε το λάστιχο κι άρπαξε φωτιά αυτοκίνητο

Πρόλαβε και το εγκατέλειψε ο ηλικιωμένος οδηγός του…

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο ενώ κινείτο στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Αργαλαστής, στο ύψος της Γατζέας, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε όταν έσκασε ένα από τα λάστιχα του αυτοκινήτου και, ευτυχώς, ο ηλικιωμένος οδηγός του πρόλαβε να το εγκαταλείψει εγκαίρως, ενώ στο σημείο έφθασε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Βόλο και λίγα μέτρα πριν τη στροφή προς την Άνω Γατζέα, έσκασε το λάστιχο και άρπαξε φωτιά. Άμεσα ο οδηγός βγήκε, έτρεξαν να βοηθήσουν περαστικοί οδηγοί, διακόπηκε η κυκλοφορία ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική που έσπευσε με τρια οχήματα και επτά άνδρες και έσβησε τη φωτιά πριν πάρει άλλες διαστάσεις.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Φωτογραφίες: ΕΡΤ Βόλου – Βαγγέλης Μητρούσιας

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση