Αμμοχαλικόστρωση αγροτικής οδού στο Ζέλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 22:03 Αμμοχαλικόστρωση αγροτικής οδού στο Ζέλι

Ξεκίνησαν οι εργασίες αμμοχαλικοστρώσεως αγροτικής οδού στη θέση "Βατάκος" της Κοινότητας Ζελίου, συνολικού μήκους 3χλμ.

Πρόκειται για έναν εκ των αγροτικών δρόμων, τόσο του Ζελίου όσο και συνολικά του Δήμου, που συμπεριλαμβάνονται στο έργο: "Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας Β' Φάση", το οποίο έχει συμβασιοποιηθεί και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται, η βατότητα του εν λόγω δρόμου παρουσίαζε προβλήματα, δυσχεραίνοντας τη διέλευση γεωργών και κτηνοτρόφων.

«Στόχος μας η απρόσκοπτη μετακίνησή τους από και προς τη γεωργική γη και τις κτηνοτροφικές τους μονάδες», υπογραμμίζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και προσθέτει:

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα εμπράκτως, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των αγροτών μας, ενώ παράλληλα διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα παρεμβάσεων και στην πάσχουσα δημοτική οδοποιία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση