Φθιώτιδα: Τροχαίο με νταλίκες στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 10:54 Φθιώτιδα: Τροχαίο με νταλίκες στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας οδηγός…

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή δύο νταλικών, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:30’ τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/6) στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στην 157,6 χ/θ στο ρεύμα προς Αθήνα, 1,5 χλμ περίπου πριν τον κόμβο Αρκίτσας, νταλίκα με οδηγό 58χρονο Έλληνα, έπεσε πάνω σε άλλη που προπορευόταν, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Ο 58χρονος χρειάστηκε τη βοήθεια των πυροσβεστών του Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου που έσπευσαν αμέσως προς βοήθεια, προκειμένου να απεγκλωβιστεί, ενώ αρχικά είχε κληθεί και η 7η ΕΜΑΚ που ωστόσο δε χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο. Παραδόθηκε με ασφάλεια σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο οδηγός της νταλίκας που προπορευόταν ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, καθώς και υπάλληλοι της Νέας Οδού για τη σήμανση του οδοστρώματος, ενώ επιστρατεύθηκε μεγάλος γερανός για την απομάκρυνση του οχήματος από το οδόστρωμα.

Για αρκετή ώρα, η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση