Λαμία: Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 08:10 Λαμία: Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Καραΐσκος: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για την κυκλοφορία της πόλης, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών…»

Σε λιγότερο από δύο μήνες, παραδόθηκε στην κυκλοφορία το έργο του κυκλικού κόμβου στην οδό Αθηνών και Κύπρου, που εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό οχημάτων ημερησίως.

Για τη συντόμευση κατασκευής του έργου όσο και για τη σπουδαιότητα του μίλησε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος που βρέθηκε σήμερα στο σημείο με τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Μπεσλεμέ και Δημήτρη Τζούφλα, αλλά και με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Συλεούνη.

Δείτε το βίντεο:

Ο ισόπεδος κόμβος κυκλικής κίνησης (K3) κατασκευάστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις στις οδούς Αθηνών και Κύπρου αντικαθιστώντας σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο.

Αποτελεί τμήμα της ευρύτερης παρέμβασης στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης, με τίτλο «Ολοκληρωμένο σχέδιο αστικής ανάπλασης νοτιοδυτικού τμήματος Λαμίας», προϋπολογισμού 11,6 εκ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε φωτογραφίες:

1

2

3

4

5

6

7

11

12

13

14

15

16

17

19

20

21

22

23

24

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση