Πανελλαδικές 2023: Χωρίς απρόοπτα και με αποχή κοντά στο 8% για τη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 16:14 Πανελλαδικές 2023: Χωρίς απρόοπτα και με αποχή κοντά στο 8% για τη Στερεά

Στο 7,5% για τη Φθιώτιδα…

Με τα μαθήματα των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημείας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και ΟΠ Σπουδών Υγείας) και Πληροφορικής (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) συνέχισαν σήμερα, Πέμπτη (8/6) οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων από τα Γενικά Λύκεια.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, τα θέματα ήταν βατά και η παράδοσή τους έγινε χωρίς προβλήματα (Δείτε ΕΔΩ).

Ακόμη ευχάριστο είναι ότι στα εξεταστικά κέντρα της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας γενικότερα, έλειψαν τα προβλήματα και οι μαθητές - τριες μπόρεσαν να γράψουν απερίσπαστοι-ες.

Η συμμετοχή των υποψηφίων για τη Στερεά Ελλάδα ξεπέρασε το 92%, καθώς εμφανίσθηκαν οι 3.255 από τους 3.532 που είχαν δηλώσει γραπτή εξέταση (απόντες 277). Ειδικότερα η αποχή έφτασε στο 7,84%.

Πολύ κοντά στο παραπάνω νούμερο ήταν και η αποχή στη Φθιώτιδα που ήταν 7,48%, καθώς έδωσαν 965 από τα 1.043 παιδιά.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα για όλη τη Στερεά Ελλάδα:

Την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τους περισσότερους υποψηφίους των ΓΕΛ, με τα μαθήματα της Ιστορίας (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσικής (ΟΠ Θετικών Σπουδών και ΟΠ Σπουδών Υγείας) και Οικονομίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Για τους υποψηφίους - ιες ΕΠΑΛ οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουνίου.

Τα ειδικά μαθήματα ξεκινούν στις 17 Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα των Αγγλικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση