Λαμία: Έπεσαν μάρμαρα στο κέντρο της πόλης - Κινδύνευσε ντελιβεράς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 12:18 Λαμία: Έπεσαν μάρμαρα στο κέντρο της πόλης - Κινδύνευσε ντελιβεράς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πιθανότατα η ζημιά να προκλήθηκε από το σεισμό, λένε οι ένοικοι…

Ένα απρόβλεπτο συμβάν, που παραλίγο να στοιχίσει τον τραυματισμό ντελιβερά, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/6) στο κέντρο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου, ξεκόλλησαν μεγάλα κομμάτια μαρμάρων-γρανίτη, που έπεσαν με δύναμη στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο.

Εκείνη την ώρα στο σημείο είχε σταματήσει μηχανάκι -ντελίβερι, με το νεαρό οδηγό του την τελευταία στιγμή να κάνει πίσω και να γλυτώνει από βέβαιο τραυματισμό!

Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας, η ζημιά πιθανότατα να προκλήθηκε αρχικά από το δυνατό σεισμό που σημειώθηκε στην Αταλάντη και με τη θερμοκρασιακή αλλαγή νύχτας - ημέρας το αποκολλημένο υλικό να έφυγε τελείως από τη θέση του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση