Συμμετοχή ΔΕΔΑ στην έκθεση Lamia Expo

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:21 Συμμετοχή ΔΕΔΑ στην έκθεση Lamia Expo

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) θα συμμετάσχει στην 1η πολυκλαδική έκθεση LAMIAEXPO Central Greece Trade Event, το νέο εμπορικό γεγονός της κεντρικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 18 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση του φορέα ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α, με την ενεργό στήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ και με τη συνεργασία του Δήμου Λαμίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Η ΔΕΔΑ θα έχει παρουσία στην έκθεση LAMIAEXPO με εταιρικό Περίπτερο (Κτήριο Β, Περίπτερο F14) υποστηρίζοντας τη μεγάλη αυτή γιορτή της επιχειρηματικότητας που φιλοδοξεί να  αποτελέσει κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για την περιοχή.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (Τετάρτη-Παρασκευή 17:00 - 22:00, Σάββατο 10:00 - 22:00, Κυριακή 10:00 – 21:00), οι επισκέπτες του Περιπτέρου της ΔΕΔΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της εταιρείας και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου, αλλά και για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο.

Επίσης, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν με τη βοήθεια εκπροσώπων της εταιρείας να υποβάλλουν επί τόπου αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, αξιοποιώντας την 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που η ΔΕΔΑ προσφέρει φέτος σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ υλοποιεί έργα κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε 7 Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου δραστηριοποιείται στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Θήβα, τη Λιβαδειά, την Άμφισσα, το Καρπενήσι, καθώς και στα Οινόφυτα και το Σχηματάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση