Η Γλύφα πρώτος σταθμός στη Φθιώτιδα για το Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 15:29 Η Γλύφα πρώτος σταθμός στη Φθιώτιδα για το Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία σε Στυλίδα και Ράχες…

Από το λιμάνι της Γλύφας ξεκίνησε την περιοδεία του στη Φθιώτιδα ο Πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φθάνοντας με το πλοίο από τη Βόρεια Εύβοια, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σπύρο Κωσταρά, έγινε δεκτός από τους Υποψήφιους Βουλευτές Φθιώτιδας, τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Στέργιο Παπακωνσταντίνου, καθώς και από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί.

Χαιρέτησε όλον τον κόσμο και με τη συνοδεία του έφυγαν αμέσως για τη Στυλίδα, όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία στην κεντρική πλατεία. Το πρόγραμμα στη Φθιώτιδα περιελάμβανε και επίσκεψη στο νέο Πολυδύναμο Ιατρείο Ραχών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση