Αμφίκλεια: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πρώην κτίριο ΑΤΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 20:28 Αμφίκλεια: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πρώην κτίριο ΑΤΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πρώην κτίριο ΑΤΕ, που βρίσκεται επί της οδού Ευταξία στην Αμφίκλεια.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασίας Στιβακτή, για το σημαντικό αυτό έργο:

«…Ένα γωνιακό κτίριο στον πεζόδρομο της Κοινότητας, που έμενε για χρόνια αναξιοποίητο, αποκαταστάθηκε πλήρως, άλλαξε όψη και η καλαίσθητη πλέον υποδομή του αναβαθμίζει ένα κεντρικό σημείο της Αμφίκλειας.

Πρόκειται για ένα έργο που επετεύχθη, μετά από χρηματοδότηση που λάβαμε από το Πράσινο Ταμείο, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά μας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υποβάλαμε πλήρη φάκελο, ενταχθήκαμε, δημοπρατήσαμε το έργο, το υλοποιήσαμε και σήμερα είμαστε με το κλειδί στο χέρι, έτοιμοι να το αξιοποιήσουμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεδομένου ότι η μελλοντική του χρήση δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, που θα το καταστήσουν και πάλι λειτουργικό, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία και οικονομικά οφέλη στον τόπο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση