«Ανακούφιση» από Λέκκα για το νέο σεισμό στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 10:09 «Ανακούφιση» από Λέκκα για το νέο σεισμό στην Αταλάντη

«Μας κάνει για μετασεισμό. Είναι ό,τι πρέπει….», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ…

Καθησυχαστικός ήταν ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας για τον νέο ισχυρό σεισμό μεγέθους 4,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:04’ του Σαββάτου στην περιοχή της Αταλάντης.

Όπως είπε στον enikos.gr πρόκειται για μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, μετά τον κύριο σεισμό που έγινε την Πέμπτη. «Είναι 4,2- 4,4. Μας κάνει για μετασεισμό. Είναι ό,τι πρέπει. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο μεγάλο μετασεισμό. Είναι μέσα στα πλαίσια αυτά. Μας ανακουφίζει πιο πολύ γιατί εκτονώνεται η σεισμική δραστηριότητα», ανέφερε.

Ο κ. Λέκκας επισήμανε ακόμη πως «θα έχουμε δραστηριότητα τις επόμενες ώρες και ημέρες. Εκτονώνεται το φαινόμενο αυτό αντιλαμβανόμαστε».

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πριν τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο μεγαλύτερος μετασεισμός που είχε καταγραφεί ήταν στα 3,2 Ρίχτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση