Λαμία: Είδαν το στολισμένο σπίτι χωρίς φώτα και έκαναν «καταδρομική» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 08:18 Λαμία: Είδαν το στολισμένο σπίτι χωρίς φώτα και έκαναν «καταδρομική» (ΦΩΤΟ)

Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών και διέρρηξαν δύο διαμερίσματα…

Διπλή διάρρηξη σε πολυκατοικία στη συνοικία της Αμφιθέας στη βόρεια Λαμία, είχαμε το Σάββατο (10/6) το βράδυ.

Οι δράστες είδαν το 2ο όροφο της πολυκατοικίας στολισμένο αλλά χωρίς φώτα και παραβίασαν την κεντρική πόρτα για να εισέλθουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα έκαναν όλα άνω κάτω προκειμένου να βρουν πολύτιμα αντικείμενα για να αφαιρέσουν, όπως κοσμήματα και άλλα χρυσαφικά.

Μάλιστα οι κλέφτες δεν περιορίστηκαν στη λεία από το πρώτο οροφοδιαμέρισμα και εισήλθαν και σε αυτό του πρώτου ορόφου. Κι εκεί αφού τα έκαναν όλα άνω - κάτω έφυγαν με λεία κοσμήματα και κάποιες τραπεζικές κάρτες που δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με γείτονα - αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος άκουσε θόρυβο και βγήκε στο μπαλκόνι του, είδε να φεύγουν από το χώρο τρέχοντας πέντε άτομα και να επιβιβάζονται σε ένα ασημί αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έγιναν και κάποιες προσαγωγές μετά από αναζητήσεις. Το περιστατικό πάντως καταγγέλθηκε επισήμως τη Δευτέρα, καθώς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν σε γάμο εκτός Λαμίας. Το τελευταίο στοιχείο είναι που προβληματίζει, καθώς οι δράστες πρέπει να γνώριζαν για την απουσία των ιδιοκτητών και των λοιπών συγγενών που γειτνιάζουν με τα σπίτια που έβαλαν στο στόχο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση