Φθιώτιδα: Άγιο είχε νεαρή οδηγός που έπεσε σε ελιά μετά από τροχαίο με αγριογούρουνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 08:23 Φθιώτιδα: Άγιο είχε νεαρή οδηγός που έπεσε σε ελιά μετά από τροχαίο με αγριογούρουνα

Καθημερινές οι συναντήσεις των οδηγών με τα άγρια θηλαστικά στους επαρχιακούς δρόμους της Λοκρίδας…

Σοβαρό τροχαίο με ΙΧΕ σημειώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας (12/6) στο δρόμο Αταλάντης - Σκάλα Αταλάντης στου ύψος του ελαιοτριβείου «Βάγια».

Γύρω στις 06:30’ το πρωί το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα ,ήρθε… αντιμέτωπο με ένα ολόκληρο κοπάδι αγριογούρουνα!

Παρά τον ελιγμό που επιχείρησε δεν μπόρεσε να τα αποφύγει και από τη σύγκρουση μαζί τους, έφυγε εκτός δρόμου πέφτοντας πάνω σε μια ελιά!

Η κοπέλα σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε, όμως το αυτοκίνητο έπαθε σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ και ένα από τα άγρια θηλαστικά σκοτώθηκε επί τόπου.

Όπως επιβεβαιώνουν κάτοικοι στο LamiaReport, οι συναντήσεις των οδηγών με τα άγρια θηλαστικά στους επαρχιακούς δρόμους είναι καθημερινές, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς και στο συγκεκριμένο ατύχημα η κοπέλα σώθηκε από θαύμα.

Ωστόσο επειδή το πρόβλημα είναι μεγάλο, ήδη ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αταλάντης Δημήτρης Καρατράντος , σε συνεννόηση με το Δήμο Λοκρών, έχουν ετοιμάσει προειδοποιητικές πινακίδες προς τους οδηγούς που κινούνται στο τοπικό οδικό δίκτυο.

Αυτό όμως δε φτάνει για αυτό όπως αναφέρει στο LamiaReport πρέπει να εξεταστεί και πάλι το μέτρο των συνεργείων δίωξης. Ο ίδιος συντάσσει και πάλι τις λίστες με τις ομάδες ώστε να είναι άμεσα έτοιμες όταν δοθεί πράσινο φως από το Δασαρχείο.

Επισημαίνει τέλος, ότι εκτός από το σοβαρό κίνδυνο που ελλοχεύει για σοβαρά τροχαία ατυχήματα, είναι ανυπολόγιστες και οι καταστροφές που προκαλούν στις καλλιέργειες ειδικά σε σιτάρι, καλαμπόκι και βρώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση