Κατεδάφισαν αυθαίρετα στην Ανθήλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 10:00 Κατεδάφισαν αυθαίρετα στην Ανθήλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες η επέμβαση των συνεργείων. Παραλίγο να ντεραπάρει φορτηγό, το κράτησε όρθιο σκαπτικό μηχάνημα!...

Νέα επιχείρηση - κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη, πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Ιουνίου ο Δήμος Λαμιέων συνεπικουρούμενος από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι τσάπες έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, γκρεμίζοντας τέσσερα παραπήγματα, ενώ ακόμη δέκα κτίσματα τα οποία είχαν χαρακτηριστεί κατεδαφιστέα από την προηγούμενη φορά, τα είχαν απομακρύνει ήδη από μόνοι τους οι Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε καποια αυθαίρετα κτίσματα που είχαν σημανθεί για να γκρεμιστούν, επειδή υπήρχαν μέσα ηλικιωμένοι άρρωστοι και ανήμποροι, δόθηκε προθεσμία λίγων ημερών να μετακομίσουν αλλού, ώστε τα συνεργεία να προσχωρήσουν στην κατεδάφιση αν δεν τα απομακρύνουν οι ιδιοκτήτες από μόνοι τους.

Στις κατεδαφίσεις συμμετείχαν μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι του Δήμου, καθώς και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ για τη διασφάλιση της τάξης και της απρόσκοπτης τέλεσης των εργασιών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας διέθεσε δύο ομάδες ΟΠΚΕ και μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο:

Πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των κατεδαφίσεων παραλίγο να είχαμε ατύχημα όταν φορτηγό κινδύνευσε να ντεραπάρει, ευτυχώς όμως ο χειριστής του σκαπτικού μηχανήματος ενήργησε γρήγορα και ψύχραιμα καταφέρνοντας να το ισορροπήσει και να παραμείνει όρθιο!

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την επιχείρηση κατεδάφισης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση