Δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών για παιδιά Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 18:38 Δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών για παιδιά Ρομά

Παιχνίδι και διάβασμα όλο το καλοκαίρι…

Στις 5 και 6 Ιουλίου 2023 το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών, πραγματοποίησε δράση παιδαγωγικής υποστήριξης των παιδιών Ρομά.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και ενημερώθηκαν για τους κανόνες με ευχάριστη συζήτηση.

Ακολούθησε η ανάγνωση παραμυθιού και στη συνέχεια τα παιδιά ασχολήθηκαν με εργασίες προγραφής, ζωγραφική και παιχνίδι. Οι παραπάνω δράσεις πραγματοποιήθηκαν από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, οι οποίοι αναλαμβάνουν τακτικές συναντήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για όλη την καλοκαιρινή περίοδο με σκοπό την ενθάρρυνση και την υποστήριξη του γραμματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση