Λαμία: Νέο φοβερό τροχαίο μέσα στην πόλη - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 09:35 Λαμία: Νέο φοβερό τροχαίο μέσα στην πόλη - Δείτε εικόνες

«Δούλευα μέσα στο μαγαζί και έπεσε πάνω στη βιτρίνα μου το αυτοκίνητο...» - Από καθαρή τύχη γλίτωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος.

Είναι το δεύτερο αυτοκίνητο, μέσα σε λίγες ημέρες, που πέφτει πάνω σε βιτρίνα καταστήματος μετά από τροχαίο. Την Παρασκευή ένα αυτοκίνητο μπήκε μέσα στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος "Πολιτικός" μετά από παραβίαση STOP και σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο. Είχε προηγηθεί ακόμη μια γερή σύγκρουση σε διασταύρωση στο κέντρο της πόλης, όπου ένα ταξί είχε "θερίσει" δέντρο, όταν κατέληξε στο πεζοδρόμιο μετά από σύγκρουση.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, λίγο μετά τις 4:00'  το απόγευμα στη συμβολη των οδών Όθωνος και Λεβαδίτου, στη Λαμία.

Ο οδηγός του λευκού αγροτικού παραβίασε το STOP ανεβαίνοντας την οδό Λεβαδίτου και "εμβόλισε" ένα Fiat, ο οδηγός του οποίου κινούταν επί της οδού Όθωνος.

Μετά τη σύγκρουση το Fiat ανεξέλεγκτο χτύπησε ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητό και στη συνέχεια «καρφώθηκε» στη βιτρίνα καταστήματος.

Εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα ήταν η ιδιοκτήτρια και εργαζόταν σκυμμένη πάνω στη ραπτομηχανή. Είναι θαύμα που δεν την τραυμάτισε κάποιο από τα γυαλιά της τζαμαρίας που έγινε θρύψαλα.

«Δούλευα μέσα στο μαγαζί. Ακούω ένα μπαμ και αμέσως μετά βλέπω το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω στη βιτρίνα μας....», είπε η ιδιοκτήτρια στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Ο οδηγός του Fiat, χτύπησε πολύ ελαφρά και διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση