Λαμία: «Χτύπησαν» πάλι ταξί οι διαρρήκτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 07:20 Λαμία: «Χτύπησαν» πάλι ταξί οι διαρρήκτες

Μεγαλύτερη η ζημιά από τη λεία των «γνωστών - αγνώστων»…

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η καινούρια εβδομάδα για επαγγελματία αυτοκινητιστή, καθώς βρήκε το πρωί της Δευτέρας (24/7) το ταξί του σπασμένο.

Το όχημα ήταν παρκαρισμένο σε πολυσύχναστο σημείο τέρμα Λεωσθένους πάνω από τις γραμμές, παρόλα αυτά δεν πτόησε τους «γνωστούς - άγνωστους» που για λίγα ευρώ προκάλεσαν πολύ μεγάλη ζημιά στον επαγγελματία.

Συγκεκριμένα έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού, ενώ φαίνεται ότι αρχικά προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και της προκάλεσαν φθορά που είναι δύσκολα να αποκατασταθεί άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι για κάποια 24ωρα το ταξί δεν μπορεί να δουλέψει με πρόσθετη απώλεια μεροκάματων για τον ιδιοκτήτη του.

Από την άλλη οι διαρρήκτες πήραν ως λεία τη θήκη κερμάτων με μικρό χρηματικό ποσό και κάποια μικροαντικείμενα που βρήκαν στο ντουλαπάκι.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που με το Εγκληματολογικό ενήργησε άμεσα για την διερεύνηση αποτυπωμάτων, ενώ θα ελεγχθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση