Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα με 4 νέα παιδιά τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 08:52 Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα με 4 νέα παιδιά τραυματίες (φωτογραφία αρχείου)

Επέστρεφαν από διασκέδαση όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έφυγε εκτός δρόμου…

Σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό τεσσάρων νέων ανθρώπων, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σημειώθηκε στις 5 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/7) στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς - Αταλάντης, πριν τη διασταύρωση με τη Σφάκα στο ύψος του Προφήτη Ηλία στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Η παρέα με δύο αγόρια και δύο κορίτσια (όλοι του ςκάτοικοι Φθιώτιδας) επέστρεφε από διασκέδαση στη Λιβαδειά, όταν από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο ανωτέρω σημείο και εξετράπη αριστερά του οδοστρώματος καταλήγοντας σε σούδα.

Από την εκτροπή και την πρόσκρουση με το έδαφος, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός που καθόταν πίσω αριστερά στο όχημα και ελαφρότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η συνοδηγός επίσης τη γλύτωσε με εκδορές, ενώ επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα πυροσβέστες από την Π.Υ. Λιβαδειάς και την Αταλάντη, ωστόσο τα άτομα είχαν καταφέρει να βγουν μόνα τους από το αυτοκίνητο και να αναζητήσουν βοήθεια. Επίσης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα από Λιβαδειά, Αταλάντη και Αμφίκλεια και διακόμισαν τη νεαρή παρέα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση