Καλοκαιρινό ταξίδι στην όμορφη Σκύρο από… ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 09:23 Καλοκαιρινό ταξίδι στην όμορφη Σκύρο από… ψηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη βασιλοπούλα του Αιγαίου…

Σκύρος, Σκυροπούλα, Βασιλοπούλα.

Αυτά τα 3 ονόματα είναι αυτά που συνοδεύουν και περιγράφουν την εκπληκτική ομορφιά αυτού του νησιού των Σποράδων.

Η Σκύρος είναι ένα νησί που απευθύνεται σε λίγους και "ψαγμένους" καθώς ως γνήσια Βασιλοπούλα του Αιγαίου έχει ύφος τουπέ και δεν της αρέσουν τα μεγάλα λόγια και η διαφήμιση της ομορφιάς της μέσω social κτλ.

Στην Σκύρο θα πας γιατί κάποιος θα σου μιλήσει για αυτήν. Θα σου περιγράψει τις εκπληκτικές και ήσυχες παραλίες της, την πανέμορφη Χώρα της με τα σπίτια που έχουν πάντα ανοιχτές τις πόρτες τους προκειμένου να θαυμάσεις την Σκυριανή αρχιτεκτονική και διακόσμησή τους με τα πολύχρωμα πιάτα και τα εκπληκτικά ξυλόγλυπτα (οι Σκυριανοί φημίζονται γι΄ αυτό) στο εσωτερικό τους.

Θα σου μιλήσει για τα φρέσκα και φθηνά ψάρια που μπορείς να φας σε όλο το νησί και αν σου πει πως θα βαρεθείς να τρως αστακομακαρονάδα μην το λάβεις ως υπερβολή.

Η Σκύρος είναι από τους κορυφαίους ψαρότοπους της Ελλάδας και οι αστακοί κάθε πρωί στην Λιναριά που μαζεύονται όλα τα καΐκια κυριολεκτικά είναι αμέτρητοι. Η Σκύρος είναι ένα νησί που δεν χρειάζεσαι κάποιον οδηγό για να την εξερευνήσεις γιατί πολύ απλά ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξερεύνητη και σας περιμένει.

 

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο της ομάδας Up Stories:

Πηγή: Up Stories

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση