Θεολόγος: Πυρκαγιά μέσα στα σπίτια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 07:46 Θεολόγος: Πυρκαγιά μέσα στα σπίτια - ΒΙΝΤΕΟ

Κάτοικοι και πυροσβέστες πρόλαβαν επικίνδυνη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μέσα στον οικισμό.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, λίγο πριν τις 4:00'  το απόγευμα της Τετάρτης στο Θεολόγο και συγκεκριμενα μέσα στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ, όπου υπάρχουν εξοχικές κατοικίες.

Άμεση ήταν η αντίδραση των κατοίκων εθελοντών, αλλά και των πυροσβεστών από το Κλιμάκιο της Αταλάντης, που κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν αυτές πάρουν διαστάσεις από τον δυνατό αέρα που φυσούσε στην περιοχή.

Στο σημείο έφτασε και πεζοπόρο τμήμα από τη Λαμία για να συνδράμει στην κατάσβεση, ενώ απογειώθηκε και ένα PZL από τη Λαμία, το οποίο όμως δεν χρειάστηκε να κάνει ρίψεις, αφού η φωτιά ελέγχθηκε από τις επίγειες δυνάμεις που ενήργησαν άμεσα και συντονισμένα.

Δείτε βίντεο από την μάχη με τις φλόγες μέσα στον Θεολόγο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση