Λαμία: Έσπασαν τζαμαρία και «μπούκαραν» σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 08:10 Λαμία: Έσπασαν τζαμαρία και «μπούκαραν» σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης

Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα....

Η ατιμωρησία οδηγεί στην ασυδοσία και τα κρούσματα κλοπών και διαρρηξεων ειναι πλέον απανωτά, αφού οι "γνωστοί - άγνωστοι", πολλές φορές συλλαμβάνονται και την επόμενη ημέρα ειναι έξω για να συνεχίσουν το "έργο" τους.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου χτύπησαν για μια ακόμη φορά στο κέντρο της Λαμίας, σπάζοντας την τζαμαρία του βιβλιοπωλείου της Μητρόπολης, που βρίσκεται στην αρχή της οδού Σατωβριάνδου, στην πλατεία Πάρκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν αρκετές φορές να το διαρρήξουν χωρίς επιτυχία. Όμως αυτή φορά έσπασαν το τζάμι της πόρτας.

Ο δράστης ή οι δράστες έκαναν άνω - κάτω το μαγαζί ψάχνοντας συρτάρια και την ταμειακή για χρήματα. Άρπαξαν τουλάχιστον δέκα ασημένιους σταυρούς, αρκετά μεγάλα κομποσκοίνια, ενώ πήραν και την κερματοθήκη από την ταμειακή.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση