Λαμία: Καρέ καρέ η εκτροπή αυτοκινήτου στη στροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 08:36 Λαμία: Καρέ καρέ η εκτροπή αυτοκινήτου στη στροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς δε βρέθηκαν στο δρόμο του άνθρωποι, αντλίες ή αστικά!...

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε εκτροπή αυτοκινήτου στα Γαλανέικα το πρωί της Τρίτης (29/8).

Οδηγός που ερχόταν από το Βόρειο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα σε περβάζι λίγο μετά το βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Από καθαρή σύμπτωση το αυτοκίνητο σταμάτησε στις γλάστρες (και πριν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα), καθώς δύο λεπτά αργότερα αν συνέβαινε η εκτροπή, στο σημείο θα έβρισκε ή βυτιοφόρο ή αστικό λεωφορείο!

Επίσης, έτυχε να μην περνά άνθρωπος από το σημείο, καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση και για τα ΕΠΑΛ, με πολλούς μαθητές να διασχίζουν το δρόμο, ειδικά πρωινές ώρες.

Όπως έλεγαν επαγγελματίες της περιοχής, ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά και μπορεί να συμβεί στον καθένα, εντύπωση τους προκάλεσε ωστόσο το γεγονός πως αν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση