Λαμία: «Φτάνει πια, φοβόμαστε πλέον και μέσα στα μαγαζιά μας…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 08:48 Λαμία: «Φτάνει πια, φοβόμαστε πλέον και μέσα στα μαγαζιά μας…» (φωτογραφία αρχείου)

Ένα ακόμη περιστατικό με θρασύτατη κλοπή από άτομα Ρομά στο κέντρο της πόλης…

Κραυγή απόγνωσης από γνωστή επαγγελματία της Λαμίας που το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) όπως καταγγέλλει, δέχτηκε επίθεση μέσα στο μαγαζί της στην πολυσύχναστη οδό Παλαιολόγου από 5 γυναίκες Ρομά, που είχαν σκοπό την κλοπή.

«Φτάνει πια, δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και μέσα στα μαγαζιά μας», καταγγέλλει στο LamiaReport η κα Μαίρη Ανθουλή που διατηρεί κατάστημα με νυφικά και βαπτιστικά στη συγκεκριμένη οδό.

«Η ώρα ήταν 7 το απόγευμα και η πόρτα άνοιξε και μπαίνει μέσα μια νεαρή γυναίκα Ρομά, πιθανότατα έγκυος που ζητούσε μια σακούλα. Πριν προλάβω να της πω οτιδήποτε, εισέβαλαν στο μαγαζί άλλες 4 γυναίκες, μία μεγάλη σε ηλικία και 3 ακόμη νεαρές κι άρχισαν να περιεργάζονται όλο το μαγαζί» περιγράφει η κα Ανθουλή και συνεχίζει: «στην αγωνιώδη προσπάθειά μου να τις απομακρύνω, διαπίστωσα ότι έλειπαν ήδη πράγματα από τα ράφια και τους έδειξα το τηλέφωνο ότι έχω πάρει την αστυνομία.

Προσπαθούσα να τις βγάλω έξω όμως αυτές αντιδρούσαν και όταν είπα ότι έρχεται η αστυνομία αφήστε ότι πήρατε και δε θα βρείτε μπελά, τότε έβγαλαν κάποια από τα πράγματα που είχαν κλέψει, τα πέταξαν και τράπηκαν σε φυγή».

Πέρα από την ταραχή της η κα Ανθουλή, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι έξω από το μαγαζί της υπήρχε κόσμος που παρά το γεγονός ότι είδε τι συνέβαινε εντός του καταστήματος, δεν προσπάθησε να τη βοηθήσει. «Που είναι η ανθρωπιά μας, η αλληλεγγύη;», αναρωτιέται η κα Ανθουλή που κατηγορεί και την αστυνομία για τα «ανύπαρκτα αντανακλαστικά της».

«Η Αστυνομία έφτασε μετά από μια ώρα, ίσως και περισσότερο. Εγώ γνωρίζω και βλέπω με τα μάτια μου ότι οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα από το μαγαζί μου και γνωρίζω ότι επεμβαίνουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Αντ’ αυτών ήρθε ένα περιπολικό που είχε εγκλωβιστεί στην κίνηση, όπως μου δικαιολογήθηκαν, μετά από μία και πλέον ώρα».

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε την παρακάτω ανάρτηση και η κόρη της Κατερίνα Ανθουλή:

«Δεν μιλάω δεν μιλάω αλλά η υπομονή έχει και όρια!!!!!

Σας εκλιπαρώ!!! Τους συντοπίτες μου στη Λαμία!!

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, εσάς τους φίλους συμμαθητές συγγενείς γνωστούς μου,

ΜΙΛΗΣΤΕ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ,

Χθες το απόγευμα , για 3η φορά , επιτέθηκαν στη μητέρα μου τσιγγάνοι ΜΕΣΑ στο κατάστημα μας, στον πολυσύχναστο δρόμο της οδού Παλαιολόγου!!

Ανυπεράσπιστη!!!! Περνούσαν αυτοκίνητα συνεχώς! Ειδοποίησε την αστυνομία και κατέφτασαν ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;; ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;;;

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΕΛΕΟΣ

Η μητέρα μου, είναι σε κατάσταση σοκ,

Πως να τη βοηθήσω απο εδώ που είμαι πες τε μου!!!!

ΛΑΜΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

Την έσπρωχναν την έβριζαν την έκλεβαν και δεν μπορούσε να αντιδράσει μέσα στο ίδιο της το μαγαζί!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση