Σφοδρή σύγκρουση στα φανάρια στην είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 08:02 Σφοδρή σύγκρουση στα φανάρια στην είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δύο άτομα ελαφρά τραυματίες στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Μία ακόμη σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στα φανάρια της ΔΕΗ στη νότια είσοδο της πόλης της Λαμίας, το απόγευμα της Τετάρτης (13/9/23).

Το πράσινο ΤΟΥΟΤΑ με οδηγό νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σταματημένη στα φανάρια ερχόμενη από Αθήνα και έχοντας την πρόθεση να στρίψει αριστερά για την Λαμία. Σύμφωνα με την ίδια, μόλις άναψε το πράσινο ξεκίνησε για να μπει στην πόλη και τότε είδε το μπλε AUDI να έρχεται κατά πάνω της.

Από την πλευρά του ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που κατέβαινε από Δομοκό, είπε στο LamiaReport ότι δεν κατάλαβε τι έγινε στην πορεία του προς Αθήνα.

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα πάντως της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, ενώ το ζευγάρι που επέβαινε στο AUDI Αλβανικής υπηκοότητας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις από χτύπημα στο στήθος και διακομίστηκαν και οι δύο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του που προκάλεσαν το ατύχημα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση