Νοσοκομείο Λαμίας: Ομάδα Υποστήριξης για την ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 15:42 Νοσοκομείο Λαμίας: Ομάδα Υποστήριξης για την ενδοοικογενειακή βία

Μετά από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας σε συνεννόηση με την Εισαγγελίας Πρωτοδικών…

Επιστημονική Ομάδα που παρέχει υπηρεσίες στους πολίτες με συμβουλευτικά-θεραπευτικά προγράμματα για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, λειτουργεί πλέον στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Για τη σημαντική αυτή υπηρεσία, προηγήθηκε συνάντηση συνεργασίας του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χρήστου Α. Καραγιάννη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανασίου Μακρυγιάννη και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

«Έτσι κατέστη δυνατό να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της απουσίας θεραπευτικής και κοινωνικής υποστήριξης των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΔΣ Λαμίας, υπογραμμίζοντας ότι «η συναντίληψη και το κοινό ενδιαφέρον των ανωτέρω φορέων οδήγησε στη δημιουργία αρμόδιας επιστημονικής ομάδας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η Ομάδα λειτουργεί με έξι άτομα, και συγκεκριμένα έναν Επιμελητή Α’ Ψυχιατρικής, δύο Ψυχολόγους και τρεις Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση