Λαμία: Ικανοποιητική συμμετοχή στη 2η εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:21 Λαμία: Ικανοποιητική συμμετοχή στη 2η εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»…

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δοτή Μυελού των Οστών την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, διοργάνωσε με το Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, τη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: “Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στη Λαμία, η δράση φιλοξενήθηκε στο Γραφείο Εθελοντών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι εθελοντές - νοσηλευτές Χριστίνα Κοντού και Άρης Υφαντής έλαβαν δείγμα από 50 περίπου άτομα που πληρούσαν τους όρους να γίνουν δωρητές μυελού των οστών (όριο ηλικίας και καλή κατάσταση υγείας).

Πρόκειται για μια πράξη ζωής για συνανθρώπους μας που πάσχουν από σοβαρά αιματολογικά νοσήματα.

Σημειώνουμε ότι η ένταξή στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει και δωρεά μοσχεύματος.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή δράση:

26

25

24

16

15

13

11

8

19

18

3

5

1

4

22

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση