Άνοιξε η εθνική οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 18:53 Άνοιξε η εθνική οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων

Από τις 5:00' το απόγευμα της Παρασκευής 15/09 αποδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε πριν από λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Αρτοποιός, κατά την έκτακτη ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Ο κ. Αρτοποιός για την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι άνοιξε μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και σε αυτό προς Θεσσαλονίκη και για οχήματα έως 3,5 τόνους.

Για τα οχήματα άνω 3,5 τόνων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τους μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των συνθηκών του οδοστρώματος, όπως τόνισε ο κ. Αρτοποιός.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι εξαιρούνται τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, τα κρατικά οχήματα κάθε κατηγορίας που παρέχουν υπηρεσίας στις πληγείσες περιοχές καθώς και οχήματα άνω των 3,5 τόνων που χρησιμοποιούνται για την αποκομιδή και μεταφορά των νεκρών ζώων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση