Δράση του ΚΕΘΕΑ για τους πληγέντες στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 20:30 Δράση του ΚΕΘΕΑ για τους πληγέντες στη Φθιώτιδα

Για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας σε πληγείσες περιοχές του Νομού Φθιώτιδας από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τα Προγράμματα ¨Βοήθεια στο Σπίτι” Λαμίας και Δομοκού και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Σοφιάδας Δομοκού, θα διατεθούν τα αγαθά σε άτομα και οικογένειες που διαμένουν στις περιοχές αυτές του Νομού Φθιώτιδας.

Οι τρέχουσες ανάγκες αφορούν:

  • ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
  • ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ, ΓΑΝΤΙΑ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ, ΣΚΟΥΠΕΣ, ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ, ΚΟΥΒΑΔΕΣ, ΦΑΡΑΣΙΑ, ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ)
  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  • ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Καλούμε τους πολίτες να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να συνδράμουν στην προσπάθεια του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία με την προσφορά των παραπάνω ειδών στα γραφεία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Βασιλικών 20, Λαμία από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 - 15:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 45456.

Κάθε προσφορά μετράει!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση