Η κακοκαιρία Daniel «ξέθαψε» ανθρώπινο σκελετό (ΦΩΤΟ)!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 23:46 Η κακοκαιρία Daniel «ξέθαψε» ανθρώπινο σκελετό (ΦΩΤΟ)!

Στην περιοχή του Φαναρίου Καρδίτσας…

Ανθρώπινο σκελετό ξέθαψε η κακοκαιρία "Daniel" στην περιοχή του Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μουζακίου, Παρασκευή Ντούρβα.

Όπως τόνισε η ίδια στην επικοινωνία που είχε με το KarditsaLive.Net, ο εντοπισμός του σκελετού έγινε σήμερα Παρασκευή (15/9). Βρίσκεται σε χώρο δημόσιο στα ανατολικά του φρουρίου Φαναρίου, κοντά σε σπίτια και δεν σχετίζεται με την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή κάποιου κοιμητηρίου.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την πλήρη ανάσυρση της σορού και εν συνεχεία θα γίνει προσπάθεια να προσδιοριστεί χρονικά ο θάνατος και οι συνθήκες ενδεχομένως αυτού.

Οι πρώτες πληροφορίες - εικασίες κάνουν λόγο για άνδρα που ενδέχεται να σχετίζεται με μάχες που δόθηκαν στην περιοχή στην νεώτερη ιστορία του τόπου μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση