Βυθίστηκε jet ski - Αγωνία για το νεαρό χειριστή του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:28 Βυθίστηκε jet ski - Αγωνία για το νεαρό χειριστή του

Βρέθηκε σώος και μεταφέρθηκε στην ακτή από αλιευτικό…

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Παρασκευής (15/9/23), το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για 19χρονο αγνοούμενο χειριστή θαλάσσιου μοτοποδηλάτου μετά από βύθισή του, στη θαλάσσια περιοχή “Ψαροπούλι” βορειοανατολικά της Εύβοιας.

Στην περιοχή έσπευσαν ένα (1) περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (1) Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (2) ιδιωτικά σκάφη, δύο (2) παραπλέοντα πλοία και ένα (1) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο του Π.Ν

Ο 19χρονος εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος στην ακτή Ελληνικών Ευβοίας, καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού, ενώ από την ημιβύθιση του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση