Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διεξαγωγή αγώνα «Δρόμου του Επαμεινώνδα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:23 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διεξαγωγή αγώνα «Δρόμου του Επαμεινώνδα»

Την Κυριακή σε περιοχές της Βοιωτίας…

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία ''Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα'', θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Κυριακή 17-09-2023, σε περιοχές της Βοιωτίας.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί, προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, όπου απαιτείται, λόγω τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, κατά τις ώρες 08:30 έως 12:00 στις  παρακάτω διαδρομές:

  • Ημιμαραθώνιος 21,5 χ.λ.μ.:
    Εκκίνηση και διαδρομή: Τρόπαιο Μάχης Λευκτρών - Χ/θ 2 Επ. Οδού Λευκτρών - Καπαρέλλι - Μελισσοχώρι - Λουτούφι - Τάχι.ΟΚ.-Θήβα.
    Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Θήβας.
  • για τον αγώνα των 6,8 χ.λ.μ.:
    Εκκίνηση-Διαδρομή: Πλατεία στο Λουτουφί - Λουτουφί - Τάχι - Θήβα.
    Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Θήβας.
  • για τον αγώνα μαθητών γυμνασίου:
    Εκκίνηση-Διαδρομή: Τάχι (κόμβος)
    Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Θήβας.
  • για τον αγώνα μαθητών δημοτικού
    Εκκίνηση: Κεντρική πλατεία Θήβας
    Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Θήβας

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν αυστηρά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση