Λαμία: Για δύο τενεκέδες λάδι έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 08:38 Λαμία: Για δύο τενεκέδες λάδι έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο…

Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε πυροβολισμούς, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9/23), λίγο μετά τις 12:30’, μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών έξω από τη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά στην ανωτέρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στο Ρομά τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε. Όταν τον ξαναείδε, ο ηλικιωμένος φέρεται να λογόφεραν και στην ένταση που δημιουργήθηκε πήρε από το αγροτικό του την καραμπίνα και πυροβόλησε σκάζοντας το ένα λάστιχο του φορτηγού του Ρομά.

Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη. Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση