Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε και Κολποδίνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:15 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε και Κολποδίνο

Αγωνίστηκε ήδη στο νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας με Πήγασο Αγίας Παρασκευής…

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Χαράλαμπο Κολποδίνο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών, ο οποίος ανήκε στη δύναμη της Α.Ε. Νέου Κόσμου.

Μάλιστα ο έμπειρος πορτιέρο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον νικηφόρο χθεσινό αγώνα της Λαμιώτικης ομάδας απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής αγωνιζόμενος και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

«Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειές του μέχρι τη λήξη της περιόδου των μετεγγραφών, για περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος», αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση