Απεργούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στις 21 Σεπτέμβρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 19:39 Απεργούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στις 21 Σεπτέμβρη

Διαμαρτυρία την Δευτέρα 25/9 στο Υπουργείο Εργασίας…

Την απόφαση συμμετοχής του στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία της Θήβας, αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

«Δίνουμε τέλος στον εμπαιγμό της αναμονής που μας τρώει την ζωή», αναφρέρουν σε ανακοίνωσή τους και συμπληρώνουν: «Την Δευτέρα 25/9/2023 στις 08.00 το πρωί μπαίνουμε στα λεωφορεία και μαζί με το Δ.Σ. πηγαίνουμε στο υπουργείο εργασίας για να ενισχύσουμε την παρουσία των εργαζομένων στην προγραμματισμένη συνάντηση με Κυβερνητικό κλιμάκιο.

»Την Τρίτη 26/9/2023 στη πύλη 210 πραγματοποιούμε Γ.Σ. ενημέρωσης και αποφάσεων κλιμάκωσης,  σε όλες τις βάρδιες (στις 12.00 η πρωινή, στις 14.00 η απογευματινή, στις 22.00 η βραδινή). Θα μας βρουν μπροστά τους, έξω από την ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε».

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ζητούν:

«Να σταματήσει το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ, να φέρουν υλικά συντήρησης, να υλοποιηθεί με χρονοδιάγραμμα σχέδιο  επαναλειτουργίας και εκσυγχρονισμού, ανάπτυξης και διασφάλισης των θέσεων εργασίας με άμεση καταβολή του  κλεμμένου μόχθου μας…»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση