Με πάνω από 500 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 3ημερο Enduro Festival 2023 στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 14:15 Με πάνω από 500 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 3ημερο Enduro Festival 2023 στη Σπερχειάδα

Με πάνω από 500 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 3ημερο που μας πέρασε (15-17/9/2023) το Enduro Festival 2023 στην Δημοτική Ενότητα Σπερχειάδας, στην περιοχή της Γόργιανης.

Οι αθλητές είχανε τη δυνατότητα  να απολαύσουν δύο διαφορετικές διαδρομές enduro αλλά και διαδρομές για τους φίλους των adventure μοτοσυκλετών, διασχίζοντας πανέμορφα τοπία ,να κάνουν motocross στην φυσική πίστα MX Σπερχειάδας , προπόνηση σε πιστάκι enduro αλλά και test rides.

Την Παρασκευή στον χώρο της Γόργιανης, όπου υπήρχαν τα περίπτερα των εταιρειών με αξεσουάρ και προϊόντα του χώρου, διοργανώθηκε πάρτυ με dj και το Σάββατο συναυλία με το συγκρότημα Avatar.

Το 3ημερο αυτό λοιπόν τα περιλάμβανε όλα σε υπερθετικό βαθμό, διαδρομές, περιπέτεια, αδρεναλίνη, όμορφα τοπία αλλά και διασκέδαση.

Την διοργάνωση ανέλαβε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας  (ΛΕ.Μ.Σ.) και η Worksbikes Experience, υπό την αιγίδα του Δήμου μας, τους οποίους συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωση αλλά και για την δυνατότητα  που δημιούργησαν, ώστε να  επισκεφτούνε και να γνωρίσουνε τον Δήμο μας επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Οφείλουμε να κάνουμε ειδική μνεία  στους εθελοντές, που για άλλη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών,  τόσο κατά την προετοιμασία των μονοπατιών όσο και κατά την διάρκεια του Festival.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το Enduro Festival 2024!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση