Επαναλειτουργία Σχολής Ευρωπαϊκών Κλασικών Κρουστών στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 14:29 Επαναλειτουργία Σχολής Ευρωπαϊκών Κλασικών Κρουστών στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι την φετινή χρονιά 2023-2024 θα επαναλειτουργήσει η Σχολή Ευρωπαϊκών Κλασικών Κρουστών.

Ιδρυτής της Σχολής υπήρξε ο αείμνηστος και επιφανής καλλιτέχνης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος πέτυχε η συγκεκριμένη σχολή του Δ.Ω.Λ. να αποκτήσει πανελλήνια αναγνώριση. Απόφοιτοι της σχολής του Ωδείου μας είναι σήμερα αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και παιδαγωγοί στον χώρο των ευρωπαϊκών κρουστών.

Το σύνολο των οργάνων που διαθέτει το Ωδείο μας, αποτελεί εξοπλισμό, ο οποίος είναι δυσεύρετος ακόμη και σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Απευθύνεται σε σπουδαστές από 9 ετών και άνω.
Υποδεχόμαστε τους νέους σπουδαστές, με έκπτωση 50% επί των διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση