Ο Κασιδιάρης κατέθεσε αίτημα για πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:12 Ο Κασιδιάρης κατέθεσε αίτημα για πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού

Αίτημα πενθήμερης άδειας από τις φυλακές Δομοκού κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο καταδικασθείς πρώην χρυσαυγίτης ζήτησε να λάβει πενθήμερη άδεια για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, και η απόφαση αναμένεται να βγει την Παρασκευή.

Η αίτηση, σύμφωνα με το κανάλι, κατετέθη προ δεκαημέρου και είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή από το Συμβούλιο της Φυλακής, στο οποίο μετέχει η εισαγγελέας Λαμίας και ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς η αίτηση κατετέθη παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόκειται να είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση