Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 08:52 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

«The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο», «Γάμος αλά Ελληνικά 3» και «Μυστήριο στη Βενετία» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται η ταινία «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο»: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Denzel Washington επιστρέφει στον ρόλο του αυτόκλητου τιμωρού που ζει πια στη νότια Ιταλία με σκοπό να βρει τη γαλήνη και καταλήγει να τα βάζει με τη μαφία. 

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: «Γάμος αλά Ελληνικά 3», όπου τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος επισκέπτονται τη χώρα καταγωγής τους, την Ελλάδα, για να συναντήσουν συγγενείς τους σε ένα ταξίδι γεμάτο αναποδιές και αγάπη.

Και η ταινία «Μυστήριο στη Βενετία», το μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας  «Γάμος αλά Ελληνικά 3».

Οι προβολές των «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο», «Γάμος αλά Ελληνικά 3» και «Μυστήριο στη Βενετία» ξεκινούν από την Πέμπτη (21/09).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (22/09) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο»

Περίληψη

Ο πρώην μυστικός πράκτορας και κυβερνητικός εκτελεστής Robert McCall (Denzel Washington) προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων. Καταλήγει στη Νότια Ιταλία όπου νιώθει σαν το σπίτι του, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι είναι υποχείρια της τοπικής μαφίας. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

 

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Ηθοποιοί: Denzel Washington, Dakota Fanning, Sonia Ammar, David Denman, Eugenio Mastrandrea, Gaia Scodellaro


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Περίληψη
Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές!

 
Σκηνοθεσία: Nia Vardalos
Ηθοποιοί: Nia Vardalos, Stephanie Nur, John Corbett, Andrea Martin, Elena Kampouris, Lainie Kazan, Joey Fatone, Louis Mandylor


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Μυστήριο στη Βενετία»

Περίληψη
H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.
 

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Γάμος αλά Ελληνικά 3» στις 19:30
  • «Μυστήριο στη Βενετία» στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση