Hellenic Train: Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια Αθήνα - Λειανοκλάδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 11:15 Hellenic Train: Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια Αθήνα - Λειανοκλάδι

Το τμήμα Λειανοκλάδι - Λάρισα - Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να εξυπηρετείται με λεωφορεία.

Κανονικά θα πραγματοποιούνται από σήμερα, Παρασκευή, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα- Λειανοκλάδι, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε χθες η Hellenic Train, από σήμερα επανέρχονται τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα όπως και η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Στη συνέχεια, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα γίνονται με λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στη Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε τρένο με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι το τμήμα Λειανοκλάδι- Λάρισα– Θεσσαλονίκη– Λάρισα– Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που προκάλεσε στη Θεσσαλία το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Παράλληλα, όπως ενημερώνει η Hellenic Train, λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και των ανταποκρίσεων με τα τρένα, έχουν αλλάξει οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση