Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ - Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 16:20 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ - Στυλίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Στυλίδας - Καραβόμυλου (233ο χλμ έως 236ο χλμ.), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο,  θα ισχύσει:

Κλάδος προς Θεσσαλονίκη

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 233,2ο έως το 236ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.
  • Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας από το 233,2ο έως το 236ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διαδοχικές φάσεις.

Κλάδος προς Αθήνα

  • Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από το 236,1ο έως το 233,35ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα

Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση