Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 17:16 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

108 οικογένειες ωφελούμενων, που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, έλαβαν χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, τρόφιμα μακράς διάρκειας και βασικά υλικά αγαθά, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Ελάτειας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, η οποία στέκεται πάντοτε με διακριτικότητα και σεβασμό στο πλευρό όλων των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη. 

Στόχος μας είναι η ανακούφιση, υποστήριξη και ενίσχυση, είτε μέσω κοινωνικών προγραμμάτων είτε με ίδια μέσα, όλων των συνανθρώπων μας, προσφέροντας τα αυτονόητα. Αγάπη και κοινωνική μέριμνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση